Move For Better Future

28-March-2013(Friday):::>> Welcome to my Blog : BuDark PeRanTau - Move For Better Future

Ada masalah kewangan?? Jangan risau..klik disini dan jana pendapatan anda sendiri..jangan risau ini bukan sekadar iklan..klik dan daftar sekarang..!

Monday, November 28, 2011

Hari Berganti Hari

Assalamualikum kpd kwn2 pembaca blog-ku
pejam celik da penghujung tahun rupenya..
agak2 korg sume sedar x yang kite da nak masuk tahun 2012..??
kpd kwn2 aq ucapkan salam muharram yea..

harap korg sume sihat2..n aq kat sini pun sihat walafiat..
sudah lame aq xupdate blog ni..disebabkan kerja yg xmenentu..
kadang2 penat kadang2 xde keje langsung.. :)
tu da rutin dalam masa sebulan..

nak berkongsi cerita sikit sal kerja ni.. :P
baru2 ni aq diberi tugas tuk handle projek dengan maybank..
agak sukar untuk aq handle sebab aq masih baru lagi dalam bidang komputer n software ni..
maklum laa..time study dulu bukannye lam bidang komputer..
tiba2 keje plak dalam bidang ni..mane xpeningnya..
tapi apa yg penting..niat kite nak belajar..nak tambah pengalaman.. :)
dipendekkan cerita..aq kena replace & refresh sume komputer yg ada kt maybank..
boleh dikatakan seluruh negeri Kelantan...errr giler penat..

tu citer pasal keje..bab2 lain nanti aq citer lain kali erk..
yg penting bulan Januari 2012 nti..aq turun Shah Alam..ha3..
kwn2..tunggu kedatangan aq yer..!! heeee :)
wassalam..